Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności -

Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Systherm
ISBN: 9788361265764
EAN:
Format: 165 x 235
Oprawa: miękka
Stron: 436
Data wydania: 2014-07-26
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
74.99
książka
113.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Do 2 wydania poradnika wprowadzono zagadnienia zastosowań programów komputerowych do obliczeń bilansowych. Obliczenia komputerowe obiegów chłodniczych, pozwalają na wielowariantowość doboru urządzeń i elementów instalacji chłodniczych. W związku ze zwiększającym się spożyciem owoców i warzyw, a co za tym idzie rosnącym znaczeniem w gospodarce przechowalnictwa tych produktów opracowano na nowo rozdział dotyczący tych zagadnień.

Książka "Technika chłodnicza dla praktyków. Przechowalnictwo żywności"