Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon - Tobias Pehle, Tatjana Wehmeyer

Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon

4.00 Oceń książkę!

Autor: Tobias Pehle, Tatjana Wehmeyer

Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788376260648
EAN: 9788376260648
Format: 175 x 150 x 0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 296
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
19.50
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Nie tylko dla wielbicieli tradycyjnej kuchni! Liczne informacje o wędlinach: ich długiej historii, metodach produkcji, sposobie przechowywania i podawania. Proste i jasne wyjaśnienie niezbędnego słownictwa z dziedziny wędliniarstwa. Opisu najbardziej znanych gatunków szynki, bekonu, salami, mortadeli, pasztetu, wątrobianki itp. Ciekawostki dotyczące regionalnych specjałów. Interesujące przepisy, warte jak najszybszego wypróbowania.

Książka "Szynka, salami, kiełbasa. Leksykon"
Tobias Pehle, Tatjana Wehmeyer