Suwała, Baron i inni Przepisy i opowieści - Suwała Paweł, Baron Aleksander, Kwapniewski Grzegorz, Karewicz Julian, Wolszczak Dariusz

Suwała, Baron i inni Przepisy i opowieści

4.00 Oceń książkę!

Autor: Suwała Paweł, Baron Aleksander, Kwapniewski Grzegorz, Karewicz Julian, Wolszczak Dariusz

Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696757
EAN: 9788363696757
Format: 290 x 225 x 28
Oprawa: Twarda
Stron: 320
Data wydania: 2015
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
61.47
książka
62.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Tego jeszcze nie było: męskie gotowanie w wydaniu Dwóch Sióstr!

Ozory wołowe z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, pieczone uszy wieprzowe z paprykową zasmażką… To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała - szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron - szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.

Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca między innymi flaki z lina i swoją słynną zupę rybną. I jeszcze barman, czyli Julian Karewicz, serwuje oryginalne drinki, w tym - ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to 100 smakowitych przepisów - prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Książka "Suwała, Baron i inni Przepisy i opowieści"
Suwała Paweł, Baron Aleksander, Kwapniewski Grzegorz, Karewicz Julian, Wolszczak Dariusz