Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów -

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 8371879423
EAN: 9788371879425
Format: 295 x 210 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 196
Data wydania: 2004
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
140.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.

Książka "Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów"