POTRAWY Z CUKINI I BAKŁAŻANÓW - Cornelia Schinharl

POTRAWY Z CUKINI I BAKŁAŻANÓW

4.00 Oceń książkę!

Autor: Cornelia Schinharl

Wydawnictwo: Wiedza i Życie
ISBN: 8371843356
EAN: 9788371843358
Format: 200 x 165 x 0
Oprawa: broszurowa
Stron: 64
Data wydania: 2005
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
14.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Cukinie i bakłażany, tak popularne w kuchni śródziemnomorskiej, doskonale komponują się w potrawach z mięsem, rybami, ziołami, a także z innymi warzywami. Można z nich przyrządzać smaczne i lekkie dania zarówno na zimno, jak i na gorąco. Książka zawiera porady, jak wybierać dojrzałe cukinie i bakłażany, jak je przechowywać oraz przyrządzać. Wśród przepisów znalazły się propozycje dań wegetariańskich.

Książka "POTRAWY Z CUKINI I BAKŁAŻANÓW"
Cornelia Schinharl