Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia - Jackiewicz Barbara

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia

4.00 Oceń książkę!

Autor: Jackiewicz Barbara

Wydawnictwo: ODDK
ISBN: 9788378041191
EAN: 9788378041191
Format: 300 x 210 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 88
Data wydania: 2013
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
88.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.

Autorka - specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.

Książka "Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia"
Jackiewicz Barbara