Obsługa konsumenta Część 2 - Jargoń Ryszard

Obsługa konsumenta Część 2

4.00 Oceń książkę!

Autor: Jargoń Ryszard

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302078453
EAN: 978830207845307
Format: 205 x 145 x 8
Oprawa: Miękka
Stron: 198
Data wydania: 2000
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
35.97
książka
37.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć ? bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.

Książka "Obsługa konsumenta Część 2"
Jargoń Ryszard