Obsługa kelnerska klasa mistrzowska - Gutmayer Wilhelm; Stickler Hans; Kalinka Walter; Lenger Heinz

Obsługa kelnerska klasa mistrzowska

4.00 Oceń książkę!

Autor: Gutmayer Wilhelm; Stickler Hans; Kalinka Walter; Lenger Heinz

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375445961
EAN:
Format: 210 x 275
Oprawa: twarda
Stron: 248
Data wydania: ...
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
52.99
książka
54.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach ? i to nie tylko przy flambirowaniu ? iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.

Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
- krojeniu i filetowaniu,
- flambirowaniu,
- marynowaniu,
- specjalnym nakrywaniu stołu,
- podawaniu serów,
- przygotowywaniu i podawaniu kawy.

Książka "Obsługa kelnerska klasa mistrzowska"
Gutmayer Wilhelm; Stickler Hans; Kalinka Walter; Lenger Heinz