Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodycznY - Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodycznY

4.00 Oceń książkę!

Autor: Szajna Renata, Ławniczak Danuta

Wydawnictwo: REA
ISBN: 9788375442458
EAN: 9788375442458
Format: 235 x 165 x 5
Oprawa: Miękka
Stron: 76
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
13.00
książka
15.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule.
W poradniku zamieszczono podział materiału nauczania, plan wynikowy, propozycje scenariuszy lekcji, zadań domowych i inne materiały pomocne w realizacji zagadnień tematycznych.

Książka "Obsługa gości konsumentów część 1 Poradnik metodycznY"
Szajna Renata, Ławniczak Danuta