Mięso na różne sposoby - opracowanie zbiorowe

Mięso na różne sposoby

4.00 Oceń książkę!

Autor: opracowanie zbiorowe

Wydawnictwo: Prószyński Media
ISBN: 9788389325730
EAN: 9788389325730
Format: 240 x 170 x 20
Oprawa: Miękka
Stron: 176
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się, jakie mięso wybrać i jak je przyrządzić. Aby ułatwić Państwu decyzję, proponujemy przepisy na różne mięsa przygotowane na wiele sposobów. Oprócz przepisów na mięsa, które wykorzystujemy tradycyjnie, takie jak wołowina, wieprzowina i cielęcina, podajemy przepisy na mniej u nas popularne, chociaż równie bogate w wartości odżywcze i smakowe ? jagnięcinę i baraninę. Można je przyrządzić na gorąco i na zimno, piec, smażyć, dusić i gotować. Są tu przepisy z naszej polskiej kuchni, ale również z kuchni innych narodów. W sumie ponad 160 przepisów zebranych w sześciu działach. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Książka "Mięso na różne sposoby"
opracowanie zbiorowe