Kuchnia rycerska i sarmacka -

Kuchnia rycerska i sarmacka

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070215
EAN:
Format: 170 x 250
Oprawa: twarda
Stron: 368
Data wydania: 2010-11-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
28.99
książka
42.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.

Książka "Kuchnia rycerska i sarmacka"