Kuchnia polska na cztery pory roku - Marta Krawczyk

Kuchnia polska na cztery pory roku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Krawczyk

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378453543
EAN:
Format: 165 x 240
Oprawa: twarda
Stron: 240
Data wydania: 2013-09-11
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
21.99
książka
24.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Książka "Kuchnia polska na cztery pory roku"
Marta Krawczyk