Kuchnia jarska Bułgarów w przepisach i komentarzach część 1 - Genev-Puhalewa Iliana

Kuchnia jarska Bułgarów w przepisach i komentarzach część 1

4.00 Oceń książkę!

Autor: Genev-Puhalewa Iliana

Wydawnictwo: Atropos
ISBN: 9788392074069
EAN: 9788392074069
Format: 225 x 150 x 15
Oprawa: Twarda
Stron: 164
Data wydania: 2009
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
31.97
książka
33.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
"Książka ze wszech miar godna polecenia. Nie tylko dlatego, że w sposób niezwykle autentyczny i wiarygodny przybliża nam kuchnię bułgarską. Nie tylko dlatego, że to kuchnia kraju, który całe pokolenie Polaków wspomina jako miejsce pierwszej, czasem długo wyczekiwanej, egzotycznej podróży. Nie tylko dlatego, że jest przeznaczona naprawdę dla nas - wszystkie składniki potraw są dostępne w Polsce. Tę książkę po prostu się czyta! Opowieści o kulinarnych zwyczajach narodów bałkańskich, piękne bajki, nawet przepisy są tak wciągające, że przez nieuwagę można przypalić pozostawiony w kuchni obiad".

Ilona Maziarska-Wiśniewska, miesięcznik "Kuchnia".

Książka "Kuchnia jarska Bułgarów w przepisach i komentarzach część 1"
Genev-Puhalewa Iliana