Architektura Biznes, prawo, finanse Ciąża, wychowanie Dom, ogród Ezoteryka, magia Film, teatr Fotografia, edycja zdjęć Historia Hobby, kolekcjonerstwo Internet, komputery Krajoznawcze Kuchnia, potrawy Malarstwo, rysunek Moda, uroda Motoryzacja, transport Pierwsza pomoc, zdrowie Pozostałe Przyroda, krajobrazy Rękodzieło, biżuteria, szycie Rozwój osobisty Seks, relacje partnerskie Sport, forma fizyczna Sztuka, architektura Taniec, śpiew, muzyka Technika Wiara, duchowość Zwierzęta domowe, hodowlane
Pozostałe Thrillery, sensacyjne, kryminałyKsiążka idealna dla osób walczących z chorobą nowotworową oraz dla ich rodzin i przyjaciół.
Kuchnia antyrakowa pomoże ci w odnalezieniu się w gąszczu faktów i mitów dotyczących tego, co powinno się jeść w trakcie terapii. W pierwszej części książki znajdziesz mnóstwo informacji na temat odżywiania się w tym trudnym okresie oraz wskazówki, które pozwolą ci wybrać najbardziej odpowiednią dla siebie dietę. W drugiej - ponad 150 przepisów na pożywne potrawy i przekąski na czas leczenia (dania bardziej kaloryczne i łatwiejsze do zjedzenia) i po jego zakończeniu (propozycje zdrowych dań, które pomagają utrzymać zrównoważoną dietę).
Przepisami podzielili się również cenieni szefowie kuchni i krytycy kulinarni, m.in. Mary Berry, Nigella Lawson, Ruth Rogers i Rick Stein.
W książce między innymi: cynamonowe tosty francuskie, zupa kalafiorowa z czosnkiem i kurkumą, curry z kurczaka i dyni, krem z pomidorów z soczewicą i warzywami, lody bananowe.
Dzięki książce Kuchnia antyrakowa:
Druga część to przepisy, z których każdy ma wskazaną wartość energetyczną, liczbę porcji i wskazówki dodatkowe dotyczące przygotowywania i produktów. Na początku książki znajduje się tematyczny spis treści, a na końcu alfabetyczny indeks potraw i produktów.
Książka "Kuchnia antyrakowa"
Opracowanie zbiorowe