Kolory smaku Warzywa i owoce -

Kolory smaku Warzywa i owoce

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071915
EAN: 9788377071915
Format: 225 x 165 x 16
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: ...
Data wydania: 2018
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
14.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.

Książka "Kolory smaku Warzywa i owoce"