Kąski z gąski, indyka i kaczki - Barowicz Tadeusz

Kąski z gąski, indyka i kaczki

4.00 Oceń książkę!

Autor: Barowicz Tadeusz

Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788379933143
EAN: 9788379933143
Format: 234 x 166 x 9
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: ...
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
27.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak również polskie dania zarówno te tradycyjne, jak i współczesne. Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka lub żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja. W książce są też proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których popularne przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne. Naprawdę warto.

Książka "Kąski z gąski, indyka i kaczki"
Barowicz Tadeusz