Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni - Praca zbiorowa

Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Praca zbiorowa

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070710
EAN: 9788377070710
Format: 205 x 145 x 13
Oprawa: Twarda
Stron: 138
Data wydania: 2011
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto ? dla amatorów dziczyzny ? z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne ? przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ? ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek ? np. pierś indyka z warzywami ? jak i specjały idealne na uroczystą okazję ? np. gęś z suszonymi owocami.

Książka "Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni"
Praca zbiorowa