Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością? - Mirosław Jarosz; Katarzyna Wolnicka; Małgorzata Ryżko-Skiba; Wioleta Respondek; Ewa Rychlik

Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością?

4.00 Oceń książkę!

Autor: Mirosław Jarosz; Katarzyna Wolnicka; Małgorzata Ryżko-Skiba; Wioleta Respondek; Ewa Rychlik

Wydawnictwo: Borgis
ISBN: 8385284486
EAN:
Format: 120 x 170
Oprawa: miękka
Stron: 100
Data wydania: 2005-01-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
12.99
książka
27.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.

Książka "Jak uniknąć interakcji pomiędzy lekami a żywnością?"
Mirosław Jarosz; Katarzyna Wolnicka; Małgorzata Ryżko-Skiba; Wioleta Respondek; Ewa Rychlik