Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan - Marta Dymek

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Dymek

Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
EAN:
Format: 220 x 280
Oprawa: twarda
Stron: 344
Data wydania: 2014-11-12
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
51.99
książka
58.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie posiłku bez mięsa. Mnóstwo przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy.

Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan to książka Marty Dymek, twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Opisane tu zostały proste i zdrowe potrawy, które mogą się znaleźć na stole w każdym domu. Poznacie przepis na pyszną sałatkę z jarmużu z jabłkiem, dowiecie się, jak zrobić bezmięsny świąteczny pasztet, do czego wykorzystać natkę marchewki i czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia. Książka Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan jest pięknie wydana, w twardej oprawie - świetnie nadaje się na prezent.

Książka "Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan"
Marta Dymek