Gotowanie w kombiwarze - Tadeusz Barowicz

Gotowanie w kombiwarze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Tadeusz Barowicz

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
ISBN: 9788325802059
EAN:
Format: 144x207
Oprawa: twarda
Stron: 176
Data wydania: 2009-12-04
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
21.99
książka
25.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotowac obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo sie odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIWAR. Obiad przygotujesz w 30 minut, gotując mięso, ryby i warzywa w jednym miejscu i w jednym czasie. Owiew ciepłego powietrza wyzwala smak każdego produktu, a przede wszystkim nie jest szkodliwy dla zdrowia. W kombiwarze można piec, gotować i rozmrażać potrawy. Nie musisz już stać cały czas nad potrawą i uważać, czy się nie przypali. Kombiwar nie przypala, nie wymaga mieszania potraw, nie powoduje też ich kipienia. Kombiwar gotuje dzięki krążącemuy w nim gorącemu powietrzu, a to znacznie skraca czas przygotowania potrawy. Jest latwy w przenoszeniu i myciu. To urządzenie które powinno być w każdym domu. "

Książka "Gotowanie w kombiwarze"
Tadeusz Barowicz