Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek

Gotowanie w kombiwarze i na parze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek

Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582717
EAN: 9788361582717
Format: 245 x 170 x 15
Oprawa: Twarda
Stron: ...
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
29.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych.
Trudno je przyrządzić tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.

Książka "Gotowanie w kombiwarze i na parze"
Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek