Gotowanie na parze - Mirek Drewniak

Gotowanie na parze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Mirek Drewniak

Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582441
EAN:
Format: 170 x 250
Oprawa: twarda
Stron: 111
Data wydania: 2010-01-29
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
23.99
książka
25.00zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Książka "Gotowanie na parze"
Mirek Drewniak