Gotowanie na parze i w kombiwarze - Marta Szydłowska

Gotowanie na parze i w kombiwarze

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Szydłowska

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378451440
EAN:
Format: 165 x 240
Oprawa: twarda
Stron: 144
Data wydania: 2012-08-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
17.99
książka
20.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.

Książka "Gotowanie na parze i w kombiwarze"
Marta Szydłowska