Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa -

Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Prószyński Media
ISBN: 9788379611539
EAN: 9788379611539
Format: 200 x 140 x 10
Oprawa: Miękka
Stron: 176
Data wydania: 2015
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
9.97
książka
11.99zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Najlepsze przepisy na dania mięsne w zestawach z warzywami, ziemniakami czy kaszami, propozycje dań mięsnych na święta i na co dzień.

Ziemniaki, warzywa i kotlet to nadal najczęstszy zestaw obiadowy w wielu domach. Na święta pozwalamy sobie na pewną odmianę, serwujemy wówczas pieczoną kaczkę, gęś, cielęcinę lub wieprzowinę. Coraz częściej rezygnujemy z wieprzowiny, której wartości zdrowotne znajdują się pod lupą dietetyków, na rzecz innych rodzajów mięs - sięgamy po dania z kaczki, gęsi czy kurczaka. Pamiętając o tym, proponujemy Państwu książkę, w której zebraliśmy - najlepsze naszym zdaniem sprawdzone dania z mięs - takie, które sprawdzą się na święta i na co dzień, ale również dania znacznie mniej kaloryczne. Różne mięsa i mięsiwa - pieczone, gotowane, smażone, na zimno - w sumie 160 sprawdzonych przepisów. Znajdą tu coś dla siebie zwolennicy tradycyjnej polskiej kuchni, ale również osoby propagujące zdrowy tryb życia i wybierające dania mniej kaloryczne. Smacznego.

Książka "Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa"