Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Magdalena Kaźmierczak

Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Magdalena Kaźmierczak

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302150326
EAN:
Format: 176 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 112
Data wydania: 2015-03-12
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
27.49
podręcznik
38.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.

Podręcznik "Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4. Testy i zadania praktyczne. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Magdalena Kaźmierczak