EBOOK Kuchnia polska na cztery pory roku - Marta Krawczyk

EBOOK Kuchnia polska na cztery pory roku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marta Krawczyk

Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378456834
EAN: 0CB2C0C2EB
Format: 0,0 x 0,0 x 0,0
Oprawa: ...
Stron: 241
Data wydania: 2014
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
19.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.


Książka "EBOOK Kuchnia polska na cztery pory roku"
Marta Krawczyk