Domowy wyrób kiełbas - Susan Mahnke Peery; Charles G. Reavis

Domowy wyrób kiełbas

4.00 Oceń książkę!

Autor: Susan Mahnke Peery; Charles G. Reavis

Wydawnictwo: ...
ISBN: 9788377732274
EAN:
Format: 210 x 165
Oprawa: miękka
Stron: 264
Data wydania: 2014-03-06
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
21.99
książka
27.47zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych. Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji.

Książka "Domowy wyrób kiełbas"
Susan Mahnke Peery; Charles G. Reavis