Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Domowe wędzenie żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: Warren R. Anderson

Wydawnictwo: ...
ISBN: 9788377732175
EAN:
Format: 235 x 165
Oprawa: miękka
Stron: 265
Data wydania: 2014-02-24
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
21.99
książka
24.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

Książka "Domowe wędzenie żywności"
Warren R. Anderson