Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Domowe wędzenie żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: Anderson Warren R.

Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372438430
EAN: 9788372438430
Format: 235 x 165 x 18
Oprawa: Miękka
Stron: 256
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
33.00
książka
38.49zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

Książka "Domowe wędzenie żywności"
Anderson Warren R.