Domowe sery, masło i jogurt -

Domowe sery, masło i jogurt

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070437
EAN:
Format: ...
Oprawa: ...
Stron: ...
Data wydania: ...
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
23.99
książka
25.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby! W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne. Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości. Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.

Książka "Domowe sery, masło i jogurt"