Cztery pory smaku - Urszula Lemańska; Radosław Lemański

Cztery pory smaku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Urszula Lemańska; Radosław Lemański

Wydawnictwo: Kreator
ISBN: 8373440305
EAN:
Format: 105 x 200
Oprawa: miękka
Stron: 207
Data wydania: 2004-10-07
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
18.99
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W ciągu roku możemy obserwować, jak z ogromna ekspresją wiosennych wiatrów budzi się życie, dodając nam energii. Lato ma swój niepowtarzalny urok w złocących się łanach zbóż, ozdobionych makami i chabrami. Jesień obdarza nas bogactwem runa leśnego. Zieleń zmienia się w żółcie i czerwienie, delikatnie wprowadzając w stan melancholii. Zimą z przyjemnością otulamy się ciepłym kocem, patrząc, jak za oknem świat okrywa się białym puchem.

Tak jak cztery pory roku różnią się swą energią i temperaturą, tak i my powinniśmy dostosować swój tryb życia i sposób odżywiania do określonej pory, aby łatwiej przetrwać zimę i w pełni rozkoszować się latem.

Książka "Cztery pory smaku"
Urszula Lemańska; Radosław Lemański