Cztery pory roku - Robert Sowa

Cztery pory roku

4.00 Oceń książkę!

Autor: Robert Sowa

Wydawnictwo: Edipresse Polska
ISBN: 9788379892662
EAN:
Format: ...
Oprawa: twarda
Stron: 256
Data wydania: 2014-12-15
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
29.99
książka
34.97zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Łatwe i szybkie zupy, potrawy z mięsa i ryb, posiłki wegetariańskie. Arcysmaczne, lekkie i zdrowe. Na każdą okazję i pogodę. Będą wam towarzyszyły na co dzień i jako popisowe dania dla gości. Cztery pory roku to książka Roberta Sowy, szefa kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharza polskiej reprezentacji w piłce nożnej i laureata Oskara Kulinarnego. Powstała jako owoc trzyletniej współpracy mistrza z dwutygodnikiem "Party". Znajdziecie tu przepisy na potrawy wyrafinowane i takie, które przygotowuje się dosłownie chwilę. Jest na przykład wykwintna zupa kasztanowa i codzienne gołąbki z kapusty włoskiej. Wszystkie dania przyrządza się tak, by doskonale smakowały i cieszyły oczy. Przy każdym przepisie znajduje się informacja o czasie potrzebnym do przygotowania potrawy i stopniu trudności. Cztery pory roku to wszystko, co niezbędne w dobrej książce kucharskiej: piękne zdjęcia oraz praktyczna wiedza.

Książka "Cztery pory roku"
Robert Sowa