Cztery pory roku w polskiej kuchni - Kinga Czechowska

Cztery pory roku w polskiej kuchni

4.00 Oceń książkę!

Autor: Kinga Czechowska

Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788361513841
EAN: 9788361513841
Format: 245 x 170 x 0
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 122
Data wydania: 2010
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
13.00
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
„Cztery pory roku w polskiej kuchni” to książka kulinarna uwzględniająca odwieczny rytm natury. W 12 działach-miesiącach zostały zebrane przepisy dostosowane do zmieniającej się aury.
W każdym z działów Autorka podejmuje kulinarny temat związany z danym miesiącem. Na przykład w styczniu proponuje receptury na dania karnawałowe, w maju namawia do szparagowego szaleństwa, w sierpniu zaś zaprasza do wspólnego zamykania lata w słoikach.

Książka "Cztery pory roku w polskiej kuchni"
Kinga Czechowska