Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności -

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

4.00 Oceń książkę!

Autor: ...

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UMK
ISBN: 9788323133100
EAN: 9788323133100
Format: 220 x 160 x 12
Oprawa: Miękka
Stron: 236
Data wydania: 2015
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
29.97
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.

Książka "Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności"