Ciasta smażone - Alina Stradecka

Ciasta smażone

4.00 Oceń książkę!

Autor: Alina Stradecka

Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
ISBN: 9788325801656
EAN:
Format: 140 x 220
Oprawa: twarda
Stron: 128
Data wydania: 2009-05-01
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
18.49
książka
21.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.

Książka "Ciasta smażone"
Alina Stradecka