Branża turystyka i hotelarstwo. Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14. Podręcznik. Część 3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Maria Peć; Iwona Michniewicz

Branża turystyka i hotelarstwo. Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14. Podręcznik. Część 3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Maria Peć; Iwona Michniewicz

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302153778
EAN:
Format: 170 x 245
Oprawa: miękka
Stron: 312
Data wydania: 2015-05-18
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
36.49
podręcznik
40.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Podręczniknbsp; przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacjinbsp;T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych).

Obejmuje tematy dotyczące pilotażu wycieczek, przewodnictwa turystycznego, grup turystycznych, zasad żywienia turystoacute;w, obsługi klienta podczas realizacji imprezy turystycznej, wspoacute;łpracy podmiotoacute;w turystycznych w zakresie realizowania imprez i usług turystycznych, dokumentacji realizacji imprez i usług turystycznych, sprzedaży usług i imprez turystycznych, rozliczeń imprez i usług turystycznych.

Podręcznik "Branża turystyka i hotelarstwo. Turystyka. Tom 5. Organizacja imprez i usług turystycznych. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13, T.14. Podręcznik. Część 3. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Maria Peć; Iwona Michniewicz