Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Witold Jastrzębski

Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Witold Jastrzębski

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302071201
EAN:
Format: 210x297
Oprawa: miękka
Stron: 280
Data wydania: 2013-01-01
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
39.99
podręcznik
52.47zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

Podręcznik "Branża gastronomia. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Witold Jastrzębski