Branża gastronomia. Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Karolina Mikołajczyk-Nieckarz

Branża gastronomia. Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz

Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788365149015
EAN:
Format: 176 x 250
Oprawa: miękka
Stron: 88
Data wydania: 2015-06-09
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
15.24
podręcznik
16.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h
Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.

Podręcznik "Branża gastronomia. Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz