Branża gastronomia. Mikrobiologia żywności. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna - Emil Drewniak; Teresa Drewniak

Branża gastronomia. Mikrobiologia żywności. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00 Oceń podręcznik!

Autor: Emil Drewniak; Teresa Drewniak

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302071355
EAN:
Format: 145x205
Oprawa: miękka
Stron: 180
Data wydania: 2007-07-07
Gdzie kupić tani podręcznik?
podręcznik
29.99
podręcznik
34.97zł
Podręcznik w Twoim domu w ciągu 48h

Książka jest przeznaczona dla ucznioacute;w II klasy technikum, zawoacute;d: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla ucznioacute;w I klasy szkoły zasadniczej, zawoacute;d: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.

Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojoacute;w, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynnikoacute;w środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono roacute;wnież mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.

Wydanie XIII poprawione i uaktualnione.

Podręcznik "Branża gastronomia. Mikrobiologia żywności. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna"
Emil Drewniak; Teresa Drewniak