399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ... - Cosima Bellersen Quirini

399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...

4.00 Oceń książkę!

Autor: Cosima Bellersen Quirini

Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758737
EAN: 9788371758737
Format: 235 x 170 x 11
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Stron: 144
Data wydania: 2017
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
43.47
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.
Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.

Książka "399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ..."
Cosima Bellersen Quirini