20 produktów, które leczą - Marie Amelie Piccard

20 produktów, które leczą

4.00 Oceń książkę!

Autor: Marie Amelie Piccard

Wydawnictwo: Sonia Draga (uprz)
ISBN: 9788375082852
EAN:
Format: 151 x 233
Oprawa: twarda
Stron: 184
Data wydania: 2010-11-24
Gdzie kupić tanią książkę?
książka
28.99
książka
37.50zł
Książka w Twoim domu w ciągu 48h
Brokuł, cebula, cytryna, czarna porzeczka, czosnek, grejpfrut, herbata, karczoch, kiwi, kwiat lipy, marchew, mięta, miód, ocet, oliwa z oliwek, pomarańcza, pomidor, soja, tymianek i wino: te 20 produktów, które wchodzą w skład naszej codziennej diety, są naturalnymi medykamentami doskonale uzupełniającymi oficjalną listę leków. Są nawet czymś więcej niż środkami leczniczymi ? działają uodparniająco, przez co zapobiegają chorobom. Leczą również te wszystkie drobne schorzenia, które stanowią blisko trzy czwarte ujawnionych chorób. Każdy z tych produktów obecnych w naszej kuchni przedstawiono w niniejszej książce w praktyczny i efektywny sposób, proponując jego zastosowanie kulinarne, kosmetyczne, higieniczne i terapeutyczne. Tabele podsumowujące pokazują, które produkty chronią, przynoszą ulgę w ponad 130 schorzeniach i upiększają, a także precyzują ilość dostarczanych przez nie witamin, soli mineralnych i mikroelementów.

Książka "20 produktów, które leczą"
Marie Amelie Piccard