URSZULA ŁATKA
Sortuj według:
Branża gastronomia. Technologia i towaroznawstwo. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża gastronomia. Technologia i towaroznawstwo. Podręcznik. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

4.00

Autor: Urszula Łatka

Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN: 9788302087844
Kategoria: Podręczniki
Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum.Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim podstawy normalizacji oraz systemy zapewnienia jakości, zasady certyfikacji i akredytacji w Polsce i na...
Cena
27.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Branża prawo i administracja. Organizacja i technika pracy biurowej. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Branża prawo i administracja. Organizacja i technika pracy biurowej. Nauczanie zawodowe - szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Prezentuje wiedzę z zakresu organizacji i techniki pracy biurowej oraz uczy umiejętności prowadzenia korespondencji służbowej, obsługi sprzętu i urządzeń techniki biurowej,...
Cena
37.49zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę
Strona: 1 Do góry