ADAM OLSZEWSKI
Sortuj według:
Church's Thesis. Logic, Mind and Nature

Church's Thesis. Logic, Mind and Nature

A collection of essays dealing with issues connected with Church's Thesis from both the philosophical and logical perspectives. The Reader will learn about the problems present in the theory of computability, with a particular emphasis being placed on the role of Church's Thesis and the various attempts at its proving it. The contributions also...
Cena
96.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia

Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy. Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i...
Cena
17.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych

Atlas rozbioru tusz zwierząt rzeźnych

4.00

Autor: Adam Olszewski

Wydawnictwo: Wydawnictwo WNT
ISBN: 9788363623111
Kategoria: Podręczniki
W książce szczegółowo przedstawiono zasadniczy i uzupełniający rozbiór tusz wieprzowych, wołowych, cielęcych i baranich, a także podano wskaźniki uzysku mięs, tłuszczu i kości w układzie tabelarycznym. Liczne rysunki i fotografie zamieszczone w atlasie znacznie ułatwiają przyswojenie materiału teoretycznego i są dodatkowym źródłem wiedzy o...
Cena
47.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia przetwórstwa mięsa

Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich...
Cena
51.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: ?Technologia przetwórstwa mięsa? dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w...
Cena
53.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Atlas rozbioru tuszek drobiowych. Kury, indyki, kaczki, gęsi, strusie

Atlas rozbioru tuszek drobiowych. Kury, indyki, kaczki, gęsi, strusie

4.00

Autor: Adam Olszewski

Wydawnictwo: Powszechne Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309011606
Kategoria: Poradniki i albumy
Opracowałem tę książshy;kę z uwzględnieniem rozbioru tuszek kur, indykoacute;w, kaczek, gęsi oraz, jako novum, strusi. Omawiam w niej budowę układoacute;w kostneshy;go i mięśniowego ptakoacute;w oraz sposoacute;b rozbioru tuszek drobiowych na elementy handlowe. Książka wzbogacona jest ponad 120 ilustracjami poszczegoacute;lnych elementoacute;w,...
Cena
43.99zł
Tania książka!
Zobacz książkę Kup książkę Oferta 2 księgarń!
Strona: 1 2 Do góry